Support

FuturSoft-support: 08-605 7023
support@futursoft.se

Försäljning

08-605 7023
info@futursoft.se

Partners

AutoFuturs teknologi och infrastruktur bygger alltid på välfungerande och pålitliga samarbetspartners. I varje land har vi en egen molnpartner och databaserna levereras av en stor, internationell aktör. Vi strävar efter att knyta alla lokala importörer till oss som leverantörer av livsviktig, integrerad teknisk produktinformation.

 


 

Moltjänst- och supportpartner

Datacom Ab
Ända sedan starten 1989 har vi på DataCom hjälpt våra kunder att utveckla och förädla sin IT-miljö. Vårt fokus har hela tiden varit att leverera intelligenta, kostnadsbesparande lösningar som hjälper kunderna maximera nyttan av sina IT-investeringar.

http://www.datacom.se/

FuturSoft Support-telefonnummer är 08-442 13 10 i Sverige hos Datacom Ab

SQL- Database teknologipartner

IBM
http://www.ibm.com/us/en/

Fordons uppgifter i Sverige

Dunberg Systemutveckling Ab
Dunberg Systemutveckling är ett konsultbolag som finns till för att förverkliga punkterna på ledningens agenda. Att med inspiration, innovation och stor energi bidra till att våra uppdragsgivare kan göra skillnad inom svenskt näringsliv. Vår kombination av affärsstrategiskt tänkande, tekniska specialistkunskaper och förmågan att gå från ord till handling, gör din verksamhet mer konkurrenskraftig.

http://www.dunberg-utveckling.se/

Fordons tekniska information

Autodata
Autodata är Europas ledande förlag och leverantör av teknisk information för professionella fordonsverkstäder form av böcker och elektronisk media. Det har tagit Autodata över 30 år att samla ihop det enorma biblioteket som finns vid huvudkontoret i Maidenhead, Berkshire. Här finns ovärderlig information innehållande verkstadsmanualer, servicespecifikationer, tidsscheman och kopplingsscheman för nästintill alla bilar daterat ända tillbaka till 1959

http://www.autodata-group.com/